Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ! (VIDEO)

15Ένα απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό έγινε στο στούντιο του ΑΝΤ1, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, άρχισε να χτυπά με μπουνιές τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ενώ λίγο νωρίτερα είχε μπουγελώσει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά περιστατικό έγινε στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάποια στιγμή στη διάρκεια της συζήτησης εκνευρίστηκε... τόσο και δικαίωσε όλους όσους τον κατηγορούν ότι είναι μία βίαιη προσωπικότητα και μπροστά στους εμβρόντητους τεχνικούς και εκατομμύρια τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν άρχισε να δίνει «χαστούκια» στη Λιάνα Κανέλλη ενώ ο έμπειρος δημοσιογράφος προσπαθούσε να την προστατέψει.

Η εκπομπή διακόπηκε στον αέρα, ενώ η φασαρία συνεχίστηκε και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ζήτησε τη σύλληψη του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος μετά την επίθεση εγκατέλειψε τον τηλεοπτικό σταθμό.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους. «Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι», ανέφερε.

«Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η... Τηλεόραση δεν τον αφήνει. Απόλυτη, ασφυκτική απομόνωση των Ναζί!», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή για την κοινωνία μας, για το πολιτικό σύστημα», τόνισε σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, και ζήτησε από το λαό να ξαναστείλει τη Χρυσή Αυγή «στη λήθη της», σημειώνοντας πως «όλα αυτά τα φασιστοειδή τα οποία προσβάλλουν την κοινωνία μας».

«Οι νεοναζιστές αποκαλύφθηκαν και στον τηλεοπτικό χρόνο», σημείωσε παρεμβαίνοντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συνέχισε: «Πρώτα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπούν στη βουλή οι μπράβοι ναζιστές».

Θυμίζουμε ότι μόλις προχθές στην εκπομπή του Κόντρα «Επί του πιεστηρίου» που παρουσιάζει ο Μάκης Κουρής, λίγο έλειψε ο Ηλίας Κασιδιάρης να έρθει στα χέρια με τον Κώστα Πλεύρη, πατέρα του Θανάση Πλεύρη, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χθες είχε δικαστήριο για ξυλοδαρμό το οποίο πήρε αναβολή για τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο:
Πυγή:http://www.agioritikovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου