Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥ

.Ο 65χρονος Ronald Poppo που έπεσε πριν από λίγες ημέρες θύμα άγριας επίθεσης με αποτέλεσμα να «χάσει» το πρόσωπό του έχει πλέον ανακτήσει τις αισθήσεις του, περπατά και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

Ωστόσο οι γιατροί στο νοσοκομείο Jackson Memorial τονίζουν πως θα χρειαστεί κι άλλες επεμβάσεις και όποιος αντέχει να δει τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα καταλάβει το γιατί.

Το νοσοκομείο έδωσε, με την άδεια του Poppo, δύο φωτογραφίες στη δημοσιότητα, στις οποίες αποτυπώνεται η φρίκη της επίθεσης που δέχθηκε και η έκταση των τραυμάτων του.
Σύμφωνα με τους γιατρούς το μισό πρόσωπό του είχε χαθεί μετά την επίθεση πριν από περίπου 3,5 εβδομάδες από έναν άλλο άστεγο πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το ένα μάτι του είναι καλυμμένο με γάζα, η κόγχη του άλλου, που χάθηκε στην επίθεση, είναι καλυμμένη με δέρμα. Ο Poppo δεν έχει μύτη και το μέτωπό του είναι γδαρμένο. Από τη μύτη και κάτω το πρόσωπο δείχνει ανέπαφο.

«Νιώθει καλά, τρώει, περπατάει, κάνει φυσιοθεραπεία, μας μιλάει», δήλωσε ο χειρουργός Nicholas Namias.
Η Wrood Kassira, πλαστικός χειρουργός, δήλωσε πως στόχος της ιατρικής ομάδας ήταν να καθαρίσει και να κλείσει τις πληγές του Poppo. «Έχουμε ειδικούς της ψυχικής υγείας να τον βοηθούν να ανταπεξέλθει και τα καταφέρνει πολύ καλά», είπε.

Δείτε τις φωτογραφίες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου