Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΊΚΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΝΕΑΡΟ ΤΥΝΗΣΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (VIDEO)

Να επέμβει άμεσα ο Οργανισμός Ηνωμένων  Εθνών.ΠΡΟΣΟΣΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Η βαρβαρότητα εν έτη 2012 δεν πρέπει να είναι ανεχτή από κάνεναν έθνος ανά την ανθρωπότητα.
Αλλος ένας νεομάρτυρας του Χριστιανισμού..
Ένα πραγματικά αποτρόπαιo βίντεο θρησκευτικού φανατισμού από την Τυνησία ήρθε στην δημοσιότητα. Πρόκειται για το βίντεο του αποκεφαλισμoύ ενός νεαρού ατόμου από την Τυνησία ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει πίστη και από Μουσουλμάνος να βαφτιστεί Χριστιανός.

Ο άτυχος νέος πλήρωσε με την ζωή του την απόφαση αυτή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμιος όσο και απάνθρωπο να ακούγεται για ένα μέσο άνθρωπο έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του νεοβαπτιζόμενου χριστιανού φωνάζοντας  "Allahu Akbar" για να τον τιμωρήσει τον «αποστάτη» που γύρισε την πλάτη στον Αλλάχ και ασπάστηκε μία πολυθεϊστική θρησκεία σύμφωνα με τους φανατικούς ισλαμιστές. 
Το πλέον απίστευτο και απάνθρωπο δείγμα του φανατισμού που επικρατεί σε ορισμένους ανθρώπους είναι ότι μόλις ο δήμιος αποκεφάλισε τον νεαρό πήρε το κεφάλι του σαν τρόπαιο στα χέρια του και πανηγύριζε. Το βίντεο μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση και έκανε μέχρι και τον Αιγύπτιο παρουσιαστή Tawfiq Okasha έξαλλο ο οποίος ούρλιαζε και αναρωτιόταν αν είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ.

Αν και το βίντεο χαρακτηρίζεται από πολύ σκληρές σκηνές το defencenet.gr αποφάσισε να το
παρουσιάσει  για να καταδειχτεί ότι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αλλά και κάθε φανατισμός από όπου και αν προέρχεται μπορεί να  οδηγήσει  σε αποτρόπαιες απάνθρωπες βάρβαρες  πράξεις καταδικαστέες από κάθε πολιτισμένο άνθρωπο. Προειδοποιούμε τους αναγνώστες ότι  το βίντεο είναι φρικιαστικό
και ακατάλληλο.
ΠΡΟΣΟΧΉ: ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΑΙΔΙΆ ΛΟΓΟΎ ΣΚΛΗΡΏΝ ΕΙΚΌΝΩΝ    

1 σχόλιο:

  1. Οι ανθρωποι ζουν ακόμη στον μεσαίωνα,αυτοί οι οικονομικοί μετααστες βρίσκονται τώρα στην Ελλαδα,περάστε απο το κέντρο της Αθηνας,ισως ο δημιος να ειναι ΕΚΕΙ με την ιδιότητα του φτωχού που ψάχνει για ΔΟΥΛΕΙΑ με τα ένστικτα σε αναβρασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή