Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

ΞΥΛΟ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΟΝΟΜΑ!

15Τη χαρά που φέρνουν τα «γεννητούρια» στα ζευγάρια, συνήθως διαδέχεται η διαφωνία για το... όνομα!
Πόσο μάλλον όταν οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση, όπως δηλαδή συνέβη και με το ζευγάρι από την Αιγιάλεια! Βέβαια, αυτοί, όπως αποδείχτηκε, έφθασαν στην εκκλησία χωρίς να έχουν λύσει το θέμα, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της βάπτισης να πέσει... ξύλο!

Σύμφωνα με το thebest.gr, το περιστατικό συνέβη πριν περίπου δύο εβδομάδες σε παραλιακό δήμο της Αιγιαλείας.

Οι εν διαστάσει γονείς του μικρού είχαν κανονίσει τα της βάπτισης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με εξαίρεση, από ότι αποδείχτηκε, το... βασικότερο: Δεν είχαν συμφωνήσει στο όνομα του μικρού.

Ξαφνικά και ενώ το μυστήριο είχε ξεκινήσει, οι γονείς του μωρού άρχισαν να καυγαδίζουν. Ο μπαμπάς του μικρού επέμενε να δώσουν στον μικρό το όνομα το δικού του πατέρα, ενώ η μητέρα ήθελε να του δώσουν αυτό του δικού της.

Το μυστήριο διεκόπη, γονείς και λοιποί συγγενείς βγήκαν στο προαύλιο, όπου και συνέχισαν τον καυγά, ενώ λίγο αργότερα, όταν τα αίματα άναψαν, πατέρας και νονός του παιδιού ήρθαν στα χέρια!

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, επήλθε... η συμφωνία – να δοθούν στον μικρό τα ονόματα και των δύο παππούδων – και όλοι μαζί μπήκαν ξανά στην εκκλησία για να συνεχιστεί το μυστήριο.

Βέβαια, ήταν αδύνατο, όλοι αυτοί που λίγο πριν τσακώνονταν, να γλεντήσουν στη συνέχειαπ αρέα, σαν να μην συνέβη τίποτα.

Ετσι η μητέρα του παιδιού μαζί με τους συγγενείς της πήγαν κανονικά στην ταβέρνα που είχαν κλείσει, ενώ ο πατέρας με τους δικούς του συγγενείς στην ακριβώς απέναντι!. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου