Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Αρχιεπίσκοπος: ''Όσοι ελπίζουν ότι οι ξένοι θα μας σώσουνε είναι γελασμένοι''



Θανάσης Θανόπουλος

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, η τελετή έναρξης του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης στο Πολιτιστικό κέντρο Μελισσίων.


Στην τελετή έναρξης παρέστη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, εκπρόσωποι της πολιτικής, του δικαστικού σώματος, ακαδημαϊκοί και μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.
Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ξαφνιασμένος ευχάριστα από την ομιλία του Δημάρχου κ. Δημητρίου Στεργίου – Καψάλη, διότι δεν γνώριζε με τόσες λεπτομέρεις την ιστορία αυτής της περιοχής.
Σε άλλο σημείο ο κ. Ιερώνυμος τόνισε ότι: ''Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τον κόπο και τον μόχθο των εργασιών που γίνονται μέσα στο δήμο και ακόμα πιο συγκινητικό είναι οι προοπτικές. Διότι στην πατρίδα μας σήμερα αυτό που λείπει είναι το όραμα. Το όραμα δεν είναι σαφές, δεν το πιστεύουμε διότι δεν έχουμε εμπειρίες, δεν έχουμε χειροπιαστά πράγματα.''
''Δημιουργούνται τέτοιες οάσεις στην Ελλάδα, το ανοιχτό πανεπιστήμιο σήμερα εδώ στην Πεντέλη. Οι προσκλήσεις που έρχονται από όλη την Ελλάδα είναι παρήγορες και αισιόδοξες, διότι δεν πρέπει να αφήσουμε στα χέρια άλλων ανθρώπων την χάραξη των γραμμών και την υλοποίηση των προγραμμάτων'', συμπλήρωσε ο Αρχιεπίσκοπος.
Κλείνοντας ο κ. Ιερώνυμος υπογράμμισε: ''Όσοι ελπίζουν ότι οι ξένοι θα μας σώσουνε είναι γελασμένοι, μπορεί να βοηθήσουν. Καλά είναι τα αιτήματα προς τα έξω, άλλα αν δεν μπορέσουμε όλοι μαζί να πιάσουμε τα προβλήματα και να τα χαλιναγωγήσουμε δεν λύνονται τα προβλήματα.''


Κατεβάστε από δω την εφαρμογή του Δόξα τω Θεώ !!!!
ΠΗΓΗ: ΡΟΜΦΑΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου