Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΓΑΜΟΣ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΙΚΟΚΑΤΕΣΡΑΜΕΝΟ ΝΑΟ





Στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Συρία τελέστηκε το μυστήριο του Γάμου ήταν μια όαση ευτυχίας μέσα σε μια διαλυμένη πόλη.
Περισσότεροι από 10 ορθόδοξοι ναοί έγιναν χαλάσματα από τους βομβαρδισμούς.Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εκκλησία είναι ο ορθόδοξος ναός του Αγίου Γεωργίου στη συνοικία Χαμίντια της παλιάς πόλης Κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε οπουδήποτε αλλού στη χώρα όπου το Ισλαμικό Κράτος επιβάλλει αυστηρούς θρησκευτικούς κανόνες

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο χώρος είναι όμορφα στολισμένος και το ζευγάρι, ο Fadi και η Rana, φαίνονται ευτυχισμένοι. Δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις είδαν χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο, καθώς έστειλα ένα μήνυμα ελπίδας μέσα από τα χαλάσματα του πολέμου.

Το ζευγάρι ανάβει τα κεριά υπό το βλέμμα των καλεσμένων

Τον Μάιο οι καθεστωτικές δυνάμεις είχαν ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης που κρατούσαν για πολύ καιρό οι αντικαθεστωτικοί. Το εσωτερικό ορθόδοξης εκκλησίας μετά από τους βομαρδισμούς στις 9 Μαίου 2014 Από τον Μάιο του 2014 είχαν καταστραφεί 11 ορθόδοξες εκκλησίες μετά τους βομβαρδισμούς των κυβερνητικών δυνάμεων από αεροπλάνα και πυροβολικό.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του ναού πριν και μετά τους βομβραδισμούς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου