Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΑ:΄΄ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ΄΄


alt

''Είχε πολύ λιγότερες ενοχλήσεις σε σχέση με τον πρώτο τοκετό''


«Σας γράφω για να σας παραθέσω το ιστορικό της απόκτησης του δεύτερου παιδιού μας, που έγινε με την βοήθεια της Παναγίας μας. Το πρώτο μας παιδί, παρ’ όλο που η θέση του κατά την κύηση ήταν ανάποδα (το κεφάλι προς τα πάνω) με τις προσευχές μας προς την Παναγία γεννήθηκε με φυσιολογικό τρόπο, αποτελώντας εξαίρεση για πρωτότοκο.

Το 1994 θέλαμε να αποκτήσουμε δεύτερο παιδί, νομίζοντας ότι η σύλληψη θα είναι απλή. Όταν η σύζυγός μου συνέλαβε, ένιωθε δυνατούς πόνους και στον πρώτο μήνα απέβαλε. Τότε λυπηθήκαμε πολύ και ανησυχήσαμε. Αποφασίσαμε να στρέψουμε τα μάτια μας και τα χέρια μας προς τον ουρανό, παρακαλώντας την Παναγία. Είπα στην σύζυγό μου, ότι πρέπει να παρακαλέσω την Παναγία «από κοντά» και να φέρω το φυλακτό της από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου. Έφθασα εκεί και προσευχήθηκα λέγοντας στην Παναγία πως θα ήθελα πολύ να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε και άλλα παιδιά. Η ειρήνη που πήρα φεύγοντας, ήταν βεβαίωση για το θαύμα που θα ακολουθούσε.

Η σύζυγός μου φόρεσε την κορδέλα της Αγίας Ζώνης και αμέσως τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος. Είχε δε πολύ λιγότερες ενοχλήσεις σε σχέση με τον πρώτο τοκετό. Η εγκυμοσύνη ήταν απόλυτα φυσιολογική, όπως έλεγε ο γιατρός, καθ’ όλη την διάρκειά της. Σε εννέα μήνες γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο και όμορφο αγοράκι.

Αρχές Απριλίου ήλθα στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για να προσκυνήσω και να ευχαριστήσω την Παναγία μας για τα πλούσια δώρα, που χάρισε στην οικογένειά μας».


Σάς φιλώ το χέρι

Γιώργος Σταθάς


26-5-1997

Δαβάκη 8, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου